Доступність посилання

ТОП новини

Слухання питання про Україну у червні на сесії ПАРЕ - це зволікання із летальним кінцем для держави?


Слухання питання про Україну у червні на сесії ПАРЕ - це зволікання із летальним кінцем для держави?

Київ, 3 травня 2001 – Сьогодні на прес-конференції у Києві члени делегації Верховної Ради України у Парламентській Асамблеї Ради Європи висловлювали свої міркування стосовно того, чи будуть у червні застосовуватися до України санкції з боку ПАРЕ. Йдеться про зупинення членства України у Раді Європи.

На думку члена української делегації Сергія Головатого, Україна не демонструє європейського вектору розвитку. І те, що ПАРЕ дало двохмісячну паузу для української влади, ні про що не говорить. У червні, переконаний Сергій Головатий, Рада Європи вживатиме до України санкцій. Ситуацію може змінити хіба що ухвалення українським парламентом закону про судоустрій та Цивільного кодексу.

Член Постійної делегації Верховної Ради країни у Парламентській Асамблеї Ради Європи Євген Мармазов переконаний, що слухання питання проУкраїну у червні на сесії ПАРЕ - це зволікання із летальним кінцем для держави.

Євген Мармазов зазначив, що жодна із країн Ради Європи не виконала стовідсотково свої зобов”язання. Від України ж вимагають саме такого стовідсоткового виконання. І цим самим заганяють її глухий кут. Адже виконати завдання , себто ухвалити закон про судоустрій та Цивільний кодекс, буде проблематично в умовах обрання нового глави уряду.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG