Доступність посилання

ТОП новини

Патріотична партія України має намір провести власне розслідування нападу на помічника голови партії Миколи ГАБЕРА - Юрія БОБРА


Патріотична партія України має намір провести власне розслідування нападу на помічника голови партії Миколи ГАБЕРА - Юрія БОБРА

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції народний депутат України, член української делегації ПАРЄ, голова Патріотичної партії Микола ГАБЕР.

За словами М.ГАБЕРА, власне розслідування керівництво партії вирішило провести тому, що хоче не лише знайти виконавця, але й замовника і цього злочину і інших випадків нападу на представників партії.

М.ГАБЕР розповів, що 25 квітня, коли Ю.БОБЕР, за його вказівкою, перебував у Житомирі для зустрічі із виборцями в рамках підготовки до наступних парламентських виборів, на нього було скоєно напад, під час якого було нанесено 7 ножових поранень. Злочин стався біля дверей будинку Ю.БОБРА, усі удари були нанесені ззаду.

За словами М.ГАБЕРА, медики стверджують, що удари було нанесено професійно, можливо, колишнім працівником спецназу або інших спецформувань. Зокрема, декілька ударів було нанесено у кількох сантиметрах від сонної артерії. Іншими ударами було пробито легені та пошкоджено нирку.

За словами М.ГАБЕРА, правоохоронці вважають цей випадок лише одним із серії: останнім часом у Житомирі сталося близько десятка убивств. Однак, зауважив М.ГАБЕР, більшість цих злочинів так і залишились не розкритими.
XS
SM
MD
LG