Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко про ситуацію навколо Миколи Замковенка: “ Замковенко ухвалив два рішення, які для влади є просто руйнівними…”


Юлія Тимошенко про ситуацію навколо Миколи Замковенка: “ Замковенко ухвалив два рішення, які для влади є просто руйнівними…”

Київ, 25 травня 2001 – Юлія Тимошенко коментує для Радіо “Свобода” ситуацію, що склалася навколо Миколи Замковенка:

“Все, що відбувається навколо особистості Миколи Замковенка, для мене повністю зрозуміле. Я думаю, що і для політичної еліти зрозуміло. Замковенко ухвалив два рішення, які для влади є просто руйнівними. Перше – те, що він визнав рідних Гонгадзе потерпілими, і Ви знаєте, який був скандал і як проти нього працювали, щоб він цього не зробив. А він зробив, як чесна порядна людина: надав статус потерпілих матері і дружині Георгія Гонгадзе.

Друге: він дав мені свободу, і дав можливість зараз розпочати референдум, піднімати людей проти цієї злочинної влади на чолі із Кучмою. Саме тому влада не може вибачити цій людині, що з’явився суддя в Україні (а ще й на такому рівні – Печерський районний суд), який здатний ухвалювати правові рішення.

Це рішення , які відповідають діючому законодавству, а не працюють на замовлення президента України та його злочинного оточення. Як тільки ця людина зробила ці вчинки, вона опинилася під увагою Генеральної прокуратури, яка почала знищення його життя, життя його родини.

Це є стандартні засоби боротьби Генеральної прокуратури на чолі з президентом проти людей, які починають в Україні говорити правду”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG