Доступність посилання

ТОП новини

Організаційний комітет Католицької церкви з підготовки візиту Папи Римського Іоанна Павла II в Україну сьогодні на прес-конференції в УНІАН оприлюднив вже затверджену програму візиту понтифіка


Організаційний комітет Католицької церкви з підготовки візиту Папи Римського Іоанна Павла II в Україну сьогодні на прес-конференції в УНІАН оприлюднив вже затверджену програму візиту понтифіка

Організаційний комітет Католицької церкви з підготовки візиту Папи Римського Іоанна Павла II в Україну сьогодні на прес-конференції в УНІАН оприлюднив вже затверджену програму візиту понтифіка, який відбудеться 23-27 червня.

Папа Римський спочатку відвідає Київ, де мешкатиме в Апостольській Нунціатурі.

Як повідомив на прес-конференції Нунцій Апостольської Столиці в Україні Архієпископ Микола ЕТЕРОВИЧ, в перший день свого візиту в Києві, 23 червня 2001 р., Папа Римський привітає Президента України Леоніда КУЧМУ та його родину. Цього ж дня у Маріїнському палаці понтифік зустрінеться з представниками вітчизняної культури, науки, політики та підприємництва.

24 червня о 9.30 на аеродромі «Чайка» під Києвом Папи Римський відслужить Службу Божу в латинському обряді.

Цього ж дня, після зустрічі з єпископами Греко-Католицької та Римо-Католицької церков, о 17.15 у Національній філармонії Папа Римський виголосить слово до представників Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій.

У понеділок, 25 червня, о 10.00 на аеродромі «Чайка» понтифік відслужить Божественну Літургію у візантійському обряді, а о 18.00 цього дня відлетить до Львова.

26 червня о 9.30 у Львові на іподромі Папа Римський відслужить літургію в латинському обряді, також відбудеться беатифікація мучеників Католицької церкви. А о 18.30 понтифік зустрінеться з молоддю.

Наступного дня Папа проведе Божественну Літургію у візантійському обряді та беатифікацію. Цього дня він відвідає Собор Св. Юра, а після церемонії прощання на Львівському аеродромі відлетить до Риму.
XS
SM
MD
LG