Доступність посилання

ТОП новини

Фермер з Миколаївщини Сергій АРХІПОВ, який 29 травня захопив кабінет в Міністерстві аграрної політики, був готовий підпалити себе


Фермер з Миколаївщини Сергій АРХІПОВ, який 29 травня захопив кабінет в Міністерстві аграрної політики, був готовий підпалити себе

Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції. С.АРХІПОВ зауважив, що якщо і після цієї акції його проблеми не будуть вирішені, то він «придумає щось більш дієве». А журналістам він запропонував спільно слідкувати за розвитком подій.

Водночас С.АРХІПОВ зауважив, що його акція була нетерористичною, і він нікому не хотів заподіяти шкоди. Стартовий пістолет, який в нього був, продається в магазині мисливської зброї без будь-яких документів, а граната була звичайним муляжем, в який він «закрутив болт і збирався використовувати в разі потреби для самозахисту». За словами С.АРХІПОВА, увесь процес переговорів з правоохоронцями він записав на диктофон, і цей запис може засвідчити, що він «нікому і нічому не хотів завдати шкоди». Крім того, С.АРХІПОВ зауважив, що про свою акцію він повідомив в міську адміністрацію, правда не уточнюючи деталей.

Захопивши кабінет в Мінагрополітики, С.АРХІПОВ вимагав "провести об'єктивну перевірку фактів порушень при паюванні землі і корупції посадових осіб Новобузького району Миколаївської області, дати оцінку діям правоохоронних органів Баштанського і Новобузького районів за фактом незаконного вилучення комбайну, викрадення автомобіля КрАЗ і зерна, які належали мені".

Як зазначалось у тексті вимог фермера, на захоплення кабінету в Міністерстві аграрної політики С.АРХІПОВ пішов після неодноразових звернень в держадміністрації району, області, у Кабінет Міністрів і міністерства.
XS
SM
MD
LG