Доступність посилання

ТОП новини

Міліція виключає політичний мотив убивства помічника народного депутата України Сергія Кириченко Олександра Парчука


Міліція виключає політичний мотив убивства помічника народного депутата України Сергія Кириченко Олександра Парчука

Начальник Кримінального розшуку Херсонського УМВС Віктор Олігорський в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок повідомив, що нині "немає жодного факту, який би свідчив, що в цій справі є політика". "Тут немає нічого політичного, я в цьому переконаний", - наголосив він.

Начальник кримінального розшку повідомив, що О.Парчук займався "різними видами підприємницької діяльності, у тому числі був одним з керівників фірми "Апшерон". Він не виключив, що мотив злочину міг бути пов'язаний з професійною діяльністю потерпілого, з особистими недружніми відносинами.

В.Олігорський повідомив деякі подробиці цього злочину. За його словами, вбивство було скоєно недалеко від будинку, в якому проживав помічник народного депутата, в суботу близько 22.30. "Невстановлена особа" обстріляла джип "Міцубісі", в якому перебували О.Парчук і його дружина. Від отриманих вогнепальних поранень жінка померла відразу ж, О.Парчук якийсь час був живий, однак до приїзду "Швидкої допомоги" також помер. На місці злочину було знайдено кулі і гільзи від пістолета ТТ.
XS
SM
MD
LG