Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі побито ще одного депутата міськради


В Одесі побито ще одного депутата міськради

Одеса, 6 червня 20001 - Хоча міська влада в Одесі та правоохоронні органи намагаються довести, що криміногенна ситуація в місті не є серйозною, реальність є іншою. Майже кожного тижня надходить інформація про резонансні злочини, які скоюються, якщо не проти журналістів, то проти представників влади – депутатів.

Нема потреби нагадувати, що, незважаючи на обнадійливі статистичні дані, які поширюються правоохоронними органами у засобах масової інформації, злочинці, які жорстоко побили депутата міськради Анатолія Приказюка, організували замахи на життя президента телекомпанії “Одеса-плюс” Михайла Коломея та депутата міськради Георгія Селянина, залишаються дотепер на свободі.

На свободі залишаються і ті, хто жорстоко побив депутата Одеської міськради, голову Ради громадських організацій Віталія Воропаєва. Його били двоє невідомих гумовими кийками, ввечері, у приміщенні Ради. Життя Він не втратив тільки тому, що не надовго втратив свідомість від першого сильного удару.

На запитання депутата “За що б”єте?” злочинці не відповіли. Результат – Віталій Воропаєв потрапив до відділення нейрохірургії 411 Одеського центрального військового шпиталю з численними пораненнями.

Міліція прибула на місце злочину через 10 хвилин після скоєння злочину. Пошуки нападників були безрезультатними.

За словами Віталія Воропаєва, нині ніхто не інформує його про пошуки злочинців. Він пов”язав замах з депутатською діяльністю. “У обох випадках я певним організаціям та представникам бізнесу перешкодив у порушенні законодавства. Протистояв спробі нанести шкоду міському бюджету Одеси”, - каже він.

Стан здоров’я Віталія Воропаєва залишається складним, і лікарі радять йому продовжити лікування.

Пан Воропаєв пов’язує останні події в Одесі з тим, що “певні сили намагаються дестабілізувати ситуацію в місті, показати неспроможність міського голови, керівників міліції протистояти наступу злочинності.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG