Доступність посилання

ТОП новини

Напередодні візиту Папи Івана Павла II у Києві будуть перевірені і опломбовані всі горища, підвали і люки підземних комунікацій


Напередодні візиту Папи Івана Павла II у Києві будуть перевірені і опломбовані всі горища, підвали і люки підземних комунікацій

Охорону громадського порядку в столиці цими днями здійснюватиме весь особовий склад столичного гарнізону міліції, тисячі солдатbів Внутрішніх військ і курсантів міліцейської академії, повідомляє заступник начальника ГУ МВС України у Києві Олександр Савченко.

Під час проведення літургії на спорткомплексі "Чайка" за правопорядком слідкуватимуть близько 4 тисяч столичних міліціонерів, які працюватимуть спільно з колегами з інших областей.

О.Савченко запевняє, що працівники міліції перевірять і проінструктують усіх, хто працює в офісах або живе в будинках, розташованих на шляху Папи і біля місць скупчення паломників. Під час проїзду "папамобіля" буде заборонено будь-кому виходити на балкони. До ніг Папи і під колеса "папамобіля" заборонено кидати квіти.

У дні перебування Папи у Києві в столицю не буде допускатися транзитний транспорт.

Паломникам, які приїдуть залізничним транспортом, будуть запропоновані автобуси.

Від Борщагівки або Святошина до "Чайки" паломники йтимуть пішки, оскільки до спорткомплексу транспорт допускатися не буде взагалі.

24-25 червня, в дні проведення літургії на "Чайці", яка розпочинатиметься о 10 ранку, процедура пропуску на спорткомплекс почнеться з 4.00 і закінчиться о 9 годині.
XS
SM
MD
LG