Доступність посилання

ТОП новини

Білоруські слідчі, котрі оприлюднили інформацію про причетність вищого керівництва країни до викрадень і вбивств опозиційних політиків та журналістів, попрохали політичного притулку у США


Білоруські слідчі, котрі оприлюднили інформацію про причетність вищого керівництва країни до викрадень і вбивств опозиційних політиків та журналістів, попрохали політичного притулку у Сполучених Штатах

Про це сьогодні агентству "Інтерфакс" повідомив керівник громадського об'єднання "Правова допомога населенню" Олег Волчек.

За словами правозахисника, колишні співробітники прокуратури Дмитро Петрушкевич та Олег Случек, перебралися до Сполучених Штатів, оскільки побоюються за своє життя.

Правозахисник Олег Волчек зауважив, що, як він висловився, "за дивного збігу обставин", з життя уже пішли двоє слідчих групи, яка розслідувала справу оператора російського телебачення ОРТ Дмитра Завадського.

Минулого тижня білоруські засоби масової інформації поширили інтерв'ю цих двох слідчих, в якому Дмитро Петрушкевич та Олег Случек звинувачували власті країни у причетності до зникнення Дмитра Завадського, представників опозиції Юрія Захаренка, Віктора Гончара та інших.

Прес-служба американського посольства у Мінську заявила, що не володіє інформацією щодо політичного притулку.
XS
SM
MD
LG