Доступність посилання

ТОП новини

В останній день візиту до США Голова адміністрації президента України Володимир Литвин провів декілька важливих зустрічей


В останній день візиту до США Голова адміністрації президента України Володимир Литвин провів декілька важливих зустрічей

В останній день візиту до США Голова адміністрації президента України Володимир Литвин зустрівся з заступником міністра фінансів з міжнародних справ Джоном Тейлором, заступником міністра оборони США Деніелом Геллінгтоном і політологом Збігневом Бжезінським.

Литвин повідомив про позитивні зрушення, які відбуваються в українській економіці, про досягнення істотного прогресу в удосконаленні законодавчої бази реформ. Зокрема, Литвин виклав офіційну позицію України щодо стану стосунків із МВФ і виконання Україною умов відновлення програми Фонду.

Крім цього, Крім цього, у Пентагоні Литвин зустрівся з заступником міністра оборони США Деніелом Геллінгтоном, проінформувавши його про хід українських адміністративних реформи.

Голова Адміністрації президента України Володимир Литвин поклав квіти до пам'ятника Тарасові Шевченку у Вашингтоні. У церемонії разом із членами урядової делегації взяли участь працівники українського посольства і представники організацій української громади.
XS
SM
MD
LG