Доступність посилання

ТОП новини

Українські медичні препарати часто бувають значно кращими від іноземних. Про що йдеться?


Українські медичні препарати часто бувають значно кращими від іноземних. Про що йдеться?

Харків, 2 липня 2001 - Проблема смерті й безсмертя з давніх давен хвилює людство, а надто тих, хто безпосередньо опікується найсвятішим для людини – її здоров’ям та лікуванням хвороб. Ґетевський Фауст фатально розплатився власною душею за безсмертя, безрозсудно віддавши її Мефістофелю. На сьогодні видається значно ліпшим передавати тимчасово тіло й душу в руки вмілим ескулапам, насамперед тим, хто пробує лікувати не наслідки, а причини болячок, а то й навчився успішно запобігати їх виникненню.

Хто з медиків не мріє про винайдення універсального методу чи препарату лікування якщо не всіх, то багатьох хвороб? На жаль, поки що такого лікувального perpetuum mobile нікому створити не вдалося, та й навряд чи вдасться. Однак спеціалісти Харківського протипухлинного науково-лікувального фітоцентру із символічною назвою “Фенікс”, якому всього шість років, уже досягли на цьому шляху виразних результатів.

Недаремно кажуть, що нове – це добре забуте старе. Харківські знавці таїни відродження з попелу птаха-фенікса створюють і використовують такі ж давні, як світ, рослини і роблять із них часом чудодійні препарати, яким немає аналогів у світовій медицині. Практично всі препарати фітоцентру володіють широким спектром впливу на людський організм.

Однак, спершу хай слухачі запам’ятають цю назву: “флараксин”. Розповідає генеральний директор фітоцентру Михайло Количев:

”Флараксин” – назва чудодійного препарату, який створив науковець Київського інституту фармакології й токсикології Іван Кулик і який ми поклали в основу роботи центру. Засіб запатентовано в Україні й Росії, пройшов клінічні випробування. До речі, тут ми активно співпрацюємо з Українською національною фармакадемією.

Флараксин нетоксичний, бо діє насамперед на механізм запуску онкологічного процесу, призупиняє метастазування, пухлинні процеси; він може навіть зупинити прогрес пухлини, а то й привести до її зникнення. Чи треба говорити, що все це продовжує життя людини, підвищує її якість? Академіки Співак, Бордонос, Барабой, Соколов високо оцінили лікувальну дію флараксину, багато в чому унікальну”.

За допомогою методу вакуумно-конденсаторної сушки Георгія Максименка зберігаються цілющі властивості рослин, а препарати з них діють краще, ніж аналоги фірм “Візіон”, “Вітамакс” та інших. Ці ліки мають сильно виражені імуномоделюючі та інтерферогенні властивості, сприяють нормалізації та покращенню обміну речовин в організмі, а тому успішно лікують хвороби імунної системи, кровотворення та кровообігу, сприяють виведенню з організму шлаків та токсичних речовин, не мають протипоказань і прекрасно доповнюють традиційні лікувальні засоби.

Перевищуючи дію закордонних препаратів у кілька разів, флараксин, препарати групи “Фітомакс” значно дешевші і, володіючи широким спектром дії, благотворно впливають на органи дихання, травлення, центральної нервової та видільної систем, шкіру і підшкірну клітковину, лікують передпухлинні стани й пухлини, серцево-судинні й статеві захворювання.

Нині фітоцентру прискореними дослідницькими темпами допомагає працювати унікальний апарат академіка-генетика Шахбазова “Біотест”. Активно сприяють йому в цьому спеціалісти Всеукраїнського благодійного фонду “Здоров’я України”.

Метод Шахбазова спрямований на індивідуальний підхід до кожної людини, вироблення правильної методики лікування: оцьому пацієнтові треба саме ці ліки, а не інші, в такій-то дозі, а не меншій чи більшій; фізкультурою можна займатися, а ось бігом – категорично забороняється; настільному тенісу чи більярду – так, а великому тенісу – ні. Комусь корисна сауна, а комусь треба лізти в ополонку. Хтось може споживати ті чи інші продукти, вино чи горілку, а хтось має сидіти на строгій дієті. Тобто є відповіді майже на всі випадки життя, аж до інтимної сфери.

До фітоцентру часто звертаються люди, які про нього чули, і нікому ще не відмовлено в допомозі, а особливо знедоленим, їм навіть жертвуються ліки. Висококласним спеціалістам хотілося б тільки, щоб держава більше дбала про вітчизняного медичного виробника, адже, як показує досвід харківського фітоцентру, українські препарати часто бувають значно кращими від іноземних. Скупий, як кажуть, платить двічі.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG