Доступність посилання

ТОП новини

Проблеми регіонів


Проблеми регіонів

Київ, 3 липня 2001 - Довготривале протистояння Баштанської міської ради Миколаївської області і місцевої громади , здається, скоро отримає логічне завершення.

Діяльність Баштанської міської влади в особі мера Віталія Яворського вже давно викликала обурення серед місцевої громади.

Останньою же краплею, що переповнила чашу людського терпіння, стало рішення Баштанської міської ради перейменувати низку вулиць. Міська громада, як часто буває у таких випадках, дізналася про це з місцевої преси і то лише через півроку.

Люди вирішили з’ясувати це питання у керівника міської ради Віталія Яворського. Адже перейменування вулиць – справа недешева, до того ж заміна паспортів та інших документів теж потребує чималих коштів з міського бюджету. На переговори з міським головою делегували Тетяну Мельник. Але ії розмова з паном Яворським була короткою.

Баштанська громада, за словами Тетяни Мельник, втомилася бути безсловесною масою, якою керує місцева влада. Нещодавно на загальних зборах мешканці Баштанки ухвалили рішення провести 7 липня місцевий референдум щодо дострокового припинення повноважень міської влади. Чи скористається своїм законним правом Баштанська громада, покаже час.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG