Доступність посилання

ТОП новини

Наближення передвиборчої кампанії відчувається по тому, як активно представники столичного істеблішменту почали відвідувати регіони


Наближення передвиборчої кампанії відчувається по тому, як активно представники столичного істеблішменту почали відвідувати регіони

Полтава, 5 липня 2001 - Офіційно передвиборча кампанія ще не почалася. Але її наближення явно відчувається по тому, як активно представники столичного істеблішменту почали відвідувати регіони.

Під час перебування на Полтавщині перший заступник голови Верховної Ради України, голова СДПУ (о) Віктор Медведчук провів партійний актив, взяв участь у прямому ефірі на державній ТРК “Лтава” (хоча попередньо планувався його виступ на недержавній ТРК “ЮТА”), у відкритті оновленого офісу обласного партійного осередку, провів прес-конференцію для журналістів. Відповідаючи на запитання, Віктор Медведчук, зокрема, зазначив, що дуже задоволений створенням своєрідної координаційної ради, яка узгоджуватиме дії законодавчої та виконавчої гілок влади.

І порадів, що чергова спроба опозиції спровокувати парламентську кризу через усунення нинішнього керівництва Верховної Ради не вдалася.

Прес-конференція лідера парламентської групи “Солідарність” Валерія Шмарова та голови новоствореної всеукраїнської партії “Нова сила”, народного депутата Миколи Кушнирова не справила на журналістів сильного враження. Адже розповідь про те, що економіку треба піднімати, а пенсії збільшувати, як і про те, що колишній президент Кравчук єдино відповідальний за нинішній стан в Україні, нікого не можуть переконати.

Втім, жваву дискусію викликала теза лідера “Нової сили” Миколи Кушнирова про те, що партія домагатиметься створення Федеративної Республіки України на базі 7 самостійних суб’єктів.

Але чи сподобається ця ідея електорату і чи стане вона панацеєю від бід української економіки - покаже час.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG