Доступність посилання

ТОП новини

В Україні виникла ще одна передвиборча організація – народно-патріотичне об’єднання “За Україну”


В Україні виникла ще одна передвиборча організація – народно-патріотичне об’єднання “За Україну”

Київ, 12 липня 2001 - Кожна людина в Україні має різні права – одна має можливість балотуватися у Верховну Раду за бюджетний кошт, та ще й разом із власною партією, а інша – не спроможна навіть відстояти право на своєчасне отримання заробітної платні....

В Україні виникла ще одна передвиборча організація – народно-патріотичне об’єднання “За Україну”. Новостворена організація поставила собі за мету усунення кримінального капіталу від наступних виборів до Верховної Ради. Засновники об’єднання – Борис Олійник, Михайло Сирота та інші - вважають, що у виборчій кампанії 2002 року домінуватимуть саме кримінально-олігархічні блоки та партії.

Окремою статтею програми об’єднання є усунення з посади голови Державної податкової інспекції Миколи Азарова . Аргументується це тим, що він є головою Партії регіонів України і в передвиборчий період витрачатиме більшу частину державних коштів, які направляються на утримання Податкової адміністрації , саме на виборчу кампанію своєї партії. Отже, члени об’єднання вимагають , аби Азаров пішов у відставку до офіційної дати початку виборчої кампанії (12 жовтня).

Якщо цього не станеться, то об’єднання внесе на розгляд парламенту законопроект щодо припинення бюджетного фінансування Податкової адміністрації, або ж заборони перевірки під час виборчих перегонів тих організацій, Які належать іншим кандидатам або принаймні їх підтримують.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG