Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко заявив про початок формування широкого демократичного об’єднання “Наша Україна”


Віктор Ющенко заявив про початок формування широкого демократичного об’єднання “Наша Україна”

Львів, 16 липня 2001 - З нагоди Дня проголошення акту про суверенітет і незалежність України учора відбулося традиційне сходження на вершину найвищої гори України Говерлу. Акцію організував національно-демократичний блок Українського народного руху, Народного руху України та партії “Реформи і порядок”. Того ж дня колишній прем”єр-міністр України Віктор Ющенко заявив про початок формування широкого демократичного об’єднання “Наша Україна”.

Звертаючись до присутніх, Ющенко наголосив:

“Ми тримаємо відкритими двері для всіх демократичних сил України. Переконані, що до цього блоку, який ставить за мету прозору і чисту політику, європейській вибір України, приєднаються сили, які сьогодні поділяють ці почуття і ці національні цінності”.

Понад дві тисячі осіб 15 липня стали учасниками сходження на вершину гори Говерла. У такий спосіб вони привітали рішення Віктора Ющенка очолити національно-демократичне об’єднання “Наша Україна”.

На прес-конференції, яка відбулась після спуску з Говерли, Віктор Ющенко зазначив, що прийшов час його повернення в політику і що очолюваний ним демократичний блок буде володіти унікальними можливостями на майбутніх виборах.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG