Доступність посилання

ТОП новини

Посольство України у Хорватській республіці відмовило у наданні віз учасникам міжнародної конференції «Антикорупційні стратегії для нових незалежних держав»


Посольство України у Хорватській республіці відмовило у наданні віз учасникам міжнародної конференції «Антикорупційні стратегії для нових незалежних держав»

18-22 липня у Києві пройде міжнародна конференція «Антикорупційні стратегії для нових незалежних держав». Про це повідомили у прес-службі Коал іції громадських організацій України «Свобода вибору».

Конференцію організовано за ініціативи міжнародної організації «Transparency International» та Національної антикорупційної програми Коаліції громадських організацій України «Свобода вибору». У конференції візьмуть участь представники уряду України, країн Центральної та Східної Європи, Росії та Середньої Азії, провідних фінансових та донорських організацій. На конференції обговорюватимуться теми побудови антикорупційних коаліцій, ролі неурядових організацій в антикорупційній діяльності, прозорості та підзвітності органів державної влади.

16 липня, посольство України у Хорватській республіці відмовило у наданні віз учасникам вищезгаданої конференції.

У рамках безпрецедентного антикорупційного заходу, який міг суттєво покращити міжнародний імідж України, розглядатимуться ключові проблеми подолання корупції в Україні та інших країнах регіону.

Заборона на в'їзд для закордонних учасників конференції може бути розцінена міжнародним співтовариством як небажання України брати участь у відкритому діалозі щодо ключових проблем її розвитку.

У зв'язку з цим фактом громадські організації України готують на адресу Українського МЗС відповідну заяву.
XS
SM
MD
LG