Доступність посилання

ТОП новини

Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Сергій КУНИЦИН, коментуючи інформацію про його можливу відставку з посади голови кримського уряду, зазначив, що «я ще не у відставці»


Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Сергій КУНИЦИН, коментуючи інформацію про його можливу відставку з посади голови кримського уряду, зазначив, що «я ще не у відставці» і з політики «я не піду ніколи»

Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Сергій КУНИЦИН, коментуючи інформацію про його можливу відставку з посади голови кримського уряду, зазначив, що «я ще не у відставці» і з політики «я не піду ніколи». Про це С.КУНІЦИН заявив сьогодні в інтерв’ю журналістам.

За словами С.КУНІЦИНА, «якщо нам доведеться піти, то ми підемо «на коні». Він відзначив, що в Криму вже зібрано хліб, розвивається курортний сезон, багато погашено боргів із зарплатні. «Що буде далі, я здогадуюсь», - відзначив він.

За словами С.КУНИЦИНА, «у нього немає почуття образи на Президента України Леоніда КУЧМУ». Він при цьому відзначив, що «три роки і два місяці не пропрацював жоден кримський і жоден український прем’єр». Водночас С.КУНИЦИН зазначив, що прем'єрська робота - «не мед». Тому він «не думає», що відставка, «якось позначиться на моєму настрої». При цьому С.КУНИЦИН відзначив, що з політики він «ніколи не піде». На запитання, яку посаду він обійматиме у майбутньому, С.КУНИЦИН відповів: «Вибір великий. Я ще думаю». Він підтвердив, що йому запропоновано і дипломатичну роботу, і посаду державного службовця в Кабінеті Міністрів України.

24 липня має відбутися засідання Ради міністрів АРК. С.КУНИЦИН пообіцяв, що завтра ж він дасть інтерв’ю з цього приводу.
XS
SM
MD
LG