Доступність посилання

ТОП новини

Колишній майор Державної служби охорони Микола Мельниченко має намір звернутися до президента України Леоніда Кучми з пропозицією пройти разом з ним у США тест на детекторі брехні


Колишній майор Державної служби охорони Микола Мельниченко має намір звернутися до президента України Леоніда Кучми з пропозицією пройти разом з ним у США тест на детекторі брехні щодо зроблених ним записів

Про це в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив народний депутат, член групи "антимафія" Григорій Омельченко, який, як він стверджує, днями зустрічався з М.Мельниченком.

За словами депутата, аналогічне звернення М.Мельниченка до президента вже опубліковано в російськомовних американських ЗМІ. "Якщо Л.Кучма погодиться, Мельниченко надасть записи, на яких президент дає вказівки своєму найближчому оточенню, які суми грошей на які рахунки перераховувати", - сказав Г. Омельченко.

Г. Омельченко також не виключає, що у вересні президенту України Л.Кучмі "буде вручено повістку у справі Павла Лазаренка". За його даними, Л.Кучма збирається виступити у вересні у США на черговому засіданні ООН. Саме там, на думку Г. Омельченка, президент і буде викликаний в суд.
XS
SM
MD
LG