Доступність посилання

ТОП новини

Микола Томенко для Радіо “Свобода” стосовно Віктора Пінчука: “Якщо він скаже “ні”, я передаю йому і засобам масової інформації текст угоди...“


Микола Томенко для Радіо “Свобода” стосовно Віктора Пінчука: “Якщо він скаже “ні”, я передаю йому і засобам масової інформації текст угоди...”

Київ, 26 липня 2001 – Вчора Директор Агентства гуманітарних технологій Максим Карижзький спростував заяву політолога Миколи Томенка щодо угоди, підписаної між цією PR-агенцією, власником якої є народний депутат Віктор Пінчук, та американською РR-компанією “Black, Kelly, Scruggs & Healey” (BKSH), що займатиметься формуванням позитивного іміджу українських посадовців на Заході. Також спростовується причетність самого Пінчука до цієї угоди.

Як повідомив сьогодні Радіо “Свобода” Микола Томенко, його американські партнери надіслали йому підтвердження щодо наявності формуляру, зареєстрованого Департаментом юстиції США. У цьому документі зафіксована і угода між українською та американською сторонами, і сума за виконання робіт.

Ось, що повідомив Микола Томенко:

“ Я не звик говорити з виконавцями, я звик говорити з власниками. Я хотів би, щоб Віктор Пінчук підтвердив чи опротестував свою причетність до відповідного агентства і сказав, чи Агентство гуманітарних технологій (засновником і власником якого він є, згідно до цієї угоди) підписувало відповідний документ з американською фірмою на відповідну суму з такою метою.

Якщо він скаже “так”, ми автоматично закриваємо цю справу. Якщо він скаже “ні”, я передаю йому і засобам масової інформації текст угоди, текст-виписку з відповідного документу Міністерства юстиції і Сполучених Штатів Америки. І, взагалі, він ставить в неприємну ситуацію своїх американських партнерів. Якщо він відмовиться від цього, вони, згідно з американським законодавством, можуть потрапити в тюрму на п’ять років”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG