Доступність посилання

ТОП новини

Презентація проекту СДПУ(о)


Презентація проекту СДПУ(о)

Київ, 4 жовтня 2001 - Соціал-демократи України (об’єднані) мають намір побудувати у державі фундамент для державної кадрової політики - заявив нині на прес-конференції у Києві один із лідерів Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) Леонід Кравчук. Він презентував проект “Кадровий резерв – нова сила України”.

На сьогодні Україна потребує 15 тисяч фахівців-управлінців, зокрема 3 тисячі для вищих інституцій влади – зазначив Леонід Кравчук. Тому проект передбачає залучити керівників бізнесових структур, менеджерів, аспірантів, випускників вузів до розв’зання управлінських і бізнесових проблем.

За словами Леоніда Кравчука, критерій відбору людей для проекту єдиний - це високі професійні здобутки в умовах перманентної кризи. СДПУ(О) береться працевлаштувати переможців проекту в органах державного управління України.

Оприлюднений сьогодні проект соціал-демократів України (об’єднаних) “Кадровий резерв - нова сила України” зовсім не є передвиборчою PR-кампанією СДПУ(о) - наголосив сьогодні на прес-конференції у Києві один із лідерів партії Леонід Кравчук.

Соціал- демократи України (об’єднані) завжди усвідомлювали,що в Україні є проблема із висококласними кадрами – сказав пан Кравчук. Однак можливість реально змінити ситуацію з’явилася у партії лише сьогодні. Проект залучення перспективних фахівців в управлінську сферу починає працювати уже у жовтні і буде постійно діючим проектом. Заявки на участь у конкурсі можуть надсилати керівники бізнес-структур, менеджери, аспіранти, які представляють різні партії або безпартійні – зауважив пан Кравчук.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG