Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі поширено спільне звернення лідерів п’яти політичних партій регіону. Його автори закликають досягти єднання між тими хто бажає Україні та її народові добра


В Одесі поширено спільне звернення лідерів п’яти політичних партій регіону. Його автори закликають досягти єднання між тими хто бажає Україні та її народові добра

Одеса, 8 жовтня 2001 - Спільне звернення підписали народний депутат України Віктор Шишкін, голови обласних організацій – Християнського Народного Союзу Федір Нарійчук, партії “Народний Рух України” Галина Могильницька, Конгресу українських націоналістів Михайло Перегінчук, заступник голови партії “Батьківщина” Анатолій Капука та перший секретар міськкому Соціалістичної партії України Олексій Чернега.

Як наголошено у поширеному документі “Спектр політичного життя в Одесі представляють партії різних ідеологічних напрямів, але досвід показує, що за певних обставин це не є перешкодою для досягнення взаєморозуміння та спільної діяльності. Співпраця різних політичних сил та громадських організацій можлива навіть в умовах існуючих ідеологічних відмінностей. Партії неодноразово доводили, що більшість з нас об”єднує спільна мета – побудова демократичної держави з вільними, духовно багатими і заможніми громадянами. Це особливо важливо усвідомити напередодні нової виборчої кампанії, яка має стати для України моментом істини, прологом до президентських виборів 2004 року. Ми свідомі того, що зараз Україні як ніколи потрібна консолідація демократичних сил, які були б здатні протидіяти свавіллю олігархічно-кланових структур та адміністративному тиску”.

За словами голови обласної організації Християнського Народного Союзу Федора Нарійчука: “Хотілося б щоби існуючі розбіжності між політичними партіями в Україні буди подолані. Існує необхідність єднання саме таких потужних блоків, лідерами яких є Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко та Олександр Мороз.

Діяльність в Одесі Соціалістичної партії України дає надію на те що єднання таке зробить перемогу цілком реальною. Ми маємо перемогти в Україні це зло – нинішній режим, який веде Україну до знищення.”

Федір Нарійчук переконаний, що надії на єднання є. “Люди та партії мають зрозуміти, що відбудувати Україну можливо лише спільними зусиллями. У цьому напрямку необхідно працювати”.

Лідери п’яти обласних організацій політичних партій, у схваленому ними Зверненні, закликали лідерів трьох блоків – Віктора Ющенка, Юлії Тимошенко та Олександра Мороза – до політичного діалогу, результатом якого стало б об’єднання зусиль на майбутніх виборах.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG