Доступність посилання

ТОП новини

Комуністи увірвалися до зали для нарад Верховної Ради України, розбили урну для голосування, зірвали печаті і знищили бюлетені


Комуністи увірвалися до зали для нарад Верховної Ради України, розбили урну для голосування, зірвали печаті і знищили бюлетені

Близько 15 членів фракції Компартії сьогодні під час голосування бюлетенями за проект Земельного кодексу у другому читанні увірвалися до зали для нарад Верховної Ради України, розбили урну для голосування, зірвали печаті і знищили бюлетені.

Про це повідомив перший заступник глави регламентного комітету Володимир Заєць (фракція СДПУ(О) в інтерв'ю журналістам. Охорона, відзначив В.Заєць, не мала права затримувати народних депутатів у зв'язку з їхнім статусом.

За його словами, низку бюлетенів все ж вдалося повернути.

Депутат повідомив, що буде організоване повторне голосування, яке продовжиться доти, доки всі депутати, які виявили бажання в ньому брати участь (231) не висловлять свою волю.

Раніше сьогодні депутати-комуністи кілька разів блокували президію парламенту під час ухвалення Земельного кодексу. КПУ вважає, що Земельний кодекс не може розглядатися у другому читанні, оскільки він раніше вже не зміг набрати необхідної кількості голосів. Тому фракція пропонує відправити кодекс на повторне перше читання.
XS
SM
MD
LG