Доступність посилання

ТОП новини

Обласна організація Республікансько-Христиняської партії заявила про те, що підтримуватиме на майбутніх парламентських виборах блок “Наша Україна”


Обласна організація Республікансько-Христиняської партії заявила про те, що підтримуватиме на майбутніх парламентських виборах блок “Наша Україна”

Івано-Франківськ, 1 листопада 2001 - Обласна організація Республікансько-Християнської партії залишається однією з найвагоміших політичних структур, представлних у регіоні. Незважаючи на те, що авторитет обласної організації РХП певною мірою похитнувся після того, як партія на Прикарпатті виступила на минулих президентських виборах з підтримкою Леоніда Кучми. Натомість зараз під час конференції обласної організації Республікансько-Християнської партії її голова Ігор Банах наголосив, що (цитую) “партія бачить своє майбутнє в тісній співпраці та підтримці блоку “Наша Україна” (кінець цитати). На конференції також наголошувалось, що у перспективі для того, щоб увійти до парламенту, необхідно починати агітаційну роботу вже зараз, включитись у цю діяльність усім первинним осередкам, використовуючи при цьому нові політтехнології. Голова обласної організації РХП також підкреслив, що потенціал партії буде формуватись у сільських, селищних, районних та міських організаціях. Саме тому необхідно активно працювати над розбудовою партійних структур, а також залученням нових членів до лав РХП. Щодо залучення нових членів, то в цьому напрямку обласна організація Республікансько-Християнської партії покладається на своє молодіжне крило – Республіканську християнську молодь. Молодіжна організація Республікансько-Християнської партії вже увійшла до молодіжної коаліції “Наша Україна”. У свою чергу керівництво Івано-Франківської обласної організації Української республіканської партії ще раз підтвердило, що свою участь у парламентських виборах бачить лише в об’єднАнні з блоком, який очолює Віктор Ющенко.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG