Доступність посилання

ТОП новини

Соціал-демократи об’єднані в Одесі святкують п’ятиріччя обласної організації партії


Соціал-демократи об’єднані в Одесі святкують п’ятиріччя обласної організації партії

Одеса, 1 листопада 2001 - Як повідомили журналістам у поширеному цього ж дня пресовому релізі, нині Одеська обласна організація СДПУ \о\ нараховує майже 25 тисяч членів. Особливе зацікавлення до партії мешканці області виявляють саме тепер, напередодні доленосних виборчих баталій.

Як результат – організація соціал демократів об”єднаних на Одещині є найчисленнішою серед всіх інших політичних партій регіону та серед обласних організацій СДПУ \о\ в Україні.

Щодо створення регіонального виборчого блоку голова СДПУ \о\ Володимир Коєв повідомив, що соціал-демократи є самодостатньою силою і готові самостійно піти на вибори. Щоправда, вони не проти проведення консультацій з такою партією як “Демократичний Союз”, відповідні переговори вже проведено.

Вже нині перед Одеською обласною організацією СДПУ \о\ поставлене завдання вибороти 15 – 20 голосів виборців в регіоні. Хоча, як визнав лідер соціал-демократів в Одесі Володимир Коєв, реальна цифра скоріше за все буде – 9 – 11 відсотків. Якщо врахувати чисельність Одеської області, у порівнянні з іншими регіонами України, це вже може бути значним внеском у перемогу партії на всеукраїнському рівні.

Журналісти на прес-конференції цікавилися і тим кого СДПУ \о\ підтримає на наступних виборах міського голови Одеси. Як з”ясувалося, симпатії соціал демократів об”єднаних є на боці нинішнього міського голови Одеси Руслана Боделана.

Це не випадково. СДПУ \о\ на Одещині розраховує на виборах на підтримку саме адміністративного ресурсу. За словами Володимира Коєва: “Ми не приховуємо цього факту”.

Секретар обкому СДПУ \о\ став єдиним керівником політичної партії області, якого нагороджено Почесною відзнакою Одеської облдержадміністрації.

Що ж стосується виборів – соціал демократи об”єднані вже практично завершили підготовчу роботу до виборної кампанії 2002 року: сформовані обласний, міські та районні штаби, визначені кандидатури в окружні виборчі комісії, розпочато створення територіально-виборчих партійних груп.

Обласна партійна організація з серпня поточного року має і власну газету під назвою “Партія”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG