Доступність посилання

ТОП новини

Ще раз про конфлікт навколо “Машпроекту” у Миколаєві


Ще раз про конфлікт навколо “Машпроекту” у Миколаєві

Одеса, 14 листопада 2001 - У Миколаєві і далі триває конфлікт навколо наукового виробничого об’єднання “Машпроект”. Як це часто буває – влада не звертає уваги на протести робітників і робить своє.

Після проведення, минулого тижня, конференції трудового колективу наукового виробничого об’єднання, ініціатором якої була профспілка трудового колективу – було видано наказ про звільнення директора “Машпроекту” Віктора Романова.

Як з’ясувалося пізніше, наказ було видано після того як пан Романов відмовився перешкоджати проведенню конференції трудового колективу підприємства. Наказ було дано згори, за допомогою телефонного дзвоника.

Стало відомо і те, що цими днями до Миколаєва надійшов лист від організаційного комітету проекту “ЄС – 21 століття” де Віктора Романова та кероване ним підприємство, за підсумками дослідження проведеного експертами з відкритих джерел, відзначили у номінаціях “Керівник 21 століття” та “Підприємство – 21 століття”.

Під час вручення цих поважних нагород у Відні, Австрія – Віктору Романову та “Машпроекту” мають передати відзнаки та міжнародні дипломи. Це стане ще одним свідченням належності миколаївського наукового виробничого об”єднання та її вже екс-керівника до європейського співтовариства 21 століття.

Фактом є і те, що не вклавши жодної копійки у розвиток виробничого об’єднання влада одержує до обласного бюджету приблизно 30 відсотків прибутку.

Керівники Мінагрополітики, які підписали наказ про звільнення Віктора Романова, певно про це не знають і користуються лише їм відомою стратегією розвитку України.

Тим часом, на виробничому об”єднанні “Машпроект” нині триває збір підписів робітників на підтримку звільненого керівника.

Конфлікт триває.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG