Доступність посилання

ТОП новини

Михайло Бродський «наїжджає» на Володимира Щербаня?


Михайло Бродський «наїжджає» на Володимира Щербаня?

Київ, 16 листопада 2001 – 15 листопада Верховна Рада України за ініціативою лідера депутатської групи “Яблуко” Михайла Бродського утворила тимчасову слідчу комісію для проведення розслідування діяльності глави Сумської обласної державної адміністрації Володимира Щербаня. Парламент доручив правоохоронним органам надати в розпорядження комісії на її вимогу інформацію про стан боротьби зі злочинністю та корупцією на Сумщині.

Наприкінці вересня лідер партії “Яблуко” Михайло Бродський оприлюднив 48 фактів корупційних діянь та вимагань сумського губернатора Володимира Щербаня. 24 жовтня про них було поінформовано президента Кучму, прем’єра Кінаха та Генеральну прокуратуру. Остання, за словами Михайла Бродського, вже порушила кримінальні справи за двома оприлюдненими ним фактами, ще за однією справою проводиться розслідування.

Про реакцію Володимира Щербаня на депутатську ініціативу дізнатися не вдалося. Хоча про бажання Радіо Свобода поспілкуватися з ним сумський губернатор і був поінформований його секретаркою.

Доповідь про попередні результати перевірки тимчасової слідчої комісії Верховна Рада планує заслухати до 25 листопада.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG