Доступність посилання

ТОП новини

Палестинці минулої ночі завдали мінометного обстрілу по єврейському поселенню на півдні смуги Газа. Повідомлень про жертви поки що немає


Палестинці инулої ночі завдали мінометного обстрілу по єврейському поселенню на півдні смуги Газа. Повідомлень про жертви поки що немає

Обстріл мав місце через кілька годин після виступу на телебаченні глави Палестинської автономії Ясира Арафата, який закликав палестинців припинити теракти і збройні напади на ізраїльтян.

Водночас він закликав Ізраїль припинити воєнні операції проти палестинців. Сьогодні, виступаючи на Західному березі, Арафат сказав:

“Я цілком відповідаю за всі заклики, які я вчора зробив, але, на жаль, я мушу сказати, що ізраїльтяни й далі посилюють свою воєнну активність”.

Сполучені Штати привітали вчорашню заяву Арафата, але при цьому закликали його вжити ефективніших заходів для припинення насильства.

Представник керівництва Європейського Союзу Хав’єр Солана розцінив виступ палестинського лідера як нову можливість припинити ескалацію насильства на Близькому Сході.
XS
SM
MD
LG