Доступність посилання

ТОП новини

Оцінка сесії Верховної Ради України


Оцінка сесії Верховної Ради України

Київ, 17 січня 2002 - Член фракції СДПУ (О) Леонід Кравчук був дуже лаконічним в оцінці сесії: «Ну успіхом є прийняття Закону про вибори, кодексів. А найбільшим провалом є розвал більшості.»

Думка Ігоря Юхновського із Українського Народного Руху: «Найбільшим успіхом є ухвалення цілого ряду кодексів. Крім того, Верховна Рада, згідно із бюджетним кодексом, прийняла зовсім іншу структуру бюджету , який тепер безпосередньо розподілятиметься на місцях. Тобто Верховна Рада свідчить про неперервний ріст законодавчої діяльності в Україні. Великим здобутком парламенту я вважаю утворення більшості , яка с суттєво змінила напрямок руху законодавчого процесу. Якщо говорити про провал у Верховній Раді, то це є зникнення більшості.»

Позафракційний, Голова Всеукраїнського об’єднання лівих “ Справедливість” Іван Чиж сказав таке:

«Можна віднести до успішної частини ухвалення кількох кодексів. Серйозним недоліком можна вважати те, що не вдалося змінити формат соціальний - зміни параметрів пенсійного забезпечення, заробітної плати, соціальних допомог. Тому що сьогодні головною бідою в Україні є бідність. Можна говорити і крити цифрами внутрішнього валового продукту, показниками зростання у галузях економіки. Але в реальному житті нічого не змінилося на краще, або мало змінилося.»

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG