Доступність посилання

ТОП новини

Ще один напад скоєно в Одесі


Ще один напад скоєно в Одесі

Одеса, 24 січня 2002 - В Одесівчинено замах на життя Президента Одеської Правозахисної Академії Валерія Кочетова. Кілька молодиків накинулися на нього. Один з нападників намагався вдарити Кочетові ножем.

Президента Одеської Правозахисної Академії від смерті врятувала лише випадковість. Завдавши кілька ударів злочинці зникли з місця нападу на автомашині іноземного виробництва.

Після нетривалої боротьби з нападниками пану Кочетові вдалося вихопити х їхніх рук і ніж.

Напад на Валерія Кочетові було вчинено саме тоді коли Він йшов до Жовтневого районного суду Одеси для того щоби взяти участь у судовому засіданні за позовом проти міського голови Руслана Боделана. Позов було порушено у зв”язку з, на думку позивачів, порушеннями Русланом Боделаном чинного Законодавства під час формування міської виборчої комісії.

За словами пана Кочетові, людина яка напала на нього відома йому ще з передвиборчих подій 1998 року. “Це саме та людина яка у 1998 році разом з нинішнім Головою Жовтневої райдержадміністрації Ігорем Резніком з”явився на збори виборців мікрорайону Лузанівка, на якому після зборів було побито телеоператора і викрадено відеокамеру телекомпанії “АРТ””.

У заяві на ім’я Київського районного відділу МВС України в Одеській області Президент Одеської Правозахисної Академії висловив вимогу розшукати нападника і притягти до відповідальності його та Голову Жовтневої рай адміністрації.

“Незважаючи на останні події в Одесі я і далі буду намагатися протистояти свавіллю нинішньою міської влади Одеси” – зазначив Валерій Кочетов і висловив надію, що доживе до дня голосування на виборах 2002 року.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG