Доступність посилання

ТОП новини

Плівки колишнього майора Державної служби охорони Миколи МЕЛЬНИЧЕНКА - «наклеп» на В.ЛИТВИНА чи розголошення державної таємниці?


Плівки колишнього майора Державної служби охорони Миколи МЕЛЬНИЧЕНКА - «наклеп» на В.ЛИТВИНА чи розголошення державної таємниці?

Лідер Соціалістичної партії України Олександр МОРОЗ закликав главу Адміністрації Президента Володимира ЛИТВИНА публічно дати відповідь, чим є плівки колишнього майора Державної служби охорони Миколи МЕЛЬНИЧЕНКА - «фактом наклепу» на В.ЛИТВИНА чи розголошенням державної таємниці.

Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції керівництва Соціалістичної партії України з приводу відмови Центрвиборчкому зареєструвати М.МЕЛЬНИЧЕНКА кандидатом у народні депутати України. Як передає кореспондент УНІАН, О.МОРОЗ зауважив, що М.МЕЛЬНИЧЕНКО у своїх заявах щодо справи Георгія Гонгадзе говорив про причетність до цього злочину серед інших і В.ЛИТВИНА.

За словами О.МОРОЗА, після цього В.ЛИТВИН звернувся до Генеральної прокуратури і вона відкрила кримінальну справу проти М.МЕЛЬНИЧЕНКА за фактом наклепу на главу Адміністрації Президента. Водночас, генеральний прокурор Михайло ПОТЕБЕНЬКО заявив про розголошення М.МЕЛЬНИЧЕНКОМ державної таємниці. «Виникає запитання, що є правдою: наклеп чи розголошення таємниці, яке саме по собі підтверджує автентичність записів. Нехай він (В.ЛИТВИН) пояснить, що є насправді», - сказав О.МОРОЗ.
XS
SM
MD
LG