Доступність посилання

ТОП новини

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко сьогодні вранці потрапила в автокатастрофу


Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко сьогодні вранці потрапила в автокатастрофу

У Києві на Парковій алеї близько десятої години її авто зіткнулося з “Жигулями”, що в’їхали в двері, за якими сиділа Юлія Тимошенко. Зараз вона перебуває у клінічній лікарні “Феофанія” у важкому стані з травмами голови та грудей.

Міліція заявляє, що в аварії, за попередніми даними, винен сам водій Тимошенко. Її помічники вважають, що аварія була спланована.

Юлія Тимошенко їхала на засідання Апеляційного суду Києва, яке відбувалося з приводу подання Генерального прокурора, котрий оскаржує рішення Печерського районного суду щодо визнання незаконними дій проти Юлії Тимошенко.

Попри інформацію про автокатастрофу, в яку потрапила Юлія Тимошенко, Апеляційний суд провів засідання. На ньому було скасовано рішення Печерського районного суду столиці. Тепер Генеральна прокуратура може поновити слідчі дії проти Юлії Тимошенко. Запобіжний захід – підписка про невиїзд за межі Києва – знову набуває чинності від сьогоднішнього дня.

Виборчий блок Юлії Тимошенко вважає, що Київський апеляційний суд таким чином виконав замовлення влади. У заяві блоку прибічники Тимошенко висловлюють здивування нехтуванням судом об’єктивних обставин, через які лідер блоку не прибула на суд.

Колишнього віце-прем’єра звинувачують у підробці документів і ухиленні від сплати податків.
XS
SM
MD
LG