Доступність посилання

ТОП новини

Слідом за Києвом, на Донеччині також почалось “шоу політичних двійників”. Причому, зовнішні ознаки свідчать, що “вирощують” двійників правоохоронні органи області


Слідом за Києвом, на Донеччині також почалось “шоу політичних двійників”. Причому, зовнішні ознаки свідчать, що “вирощують” двійників правоохоронні органи області

Донецьк, 11 лютого 2002 - Олег Солодун був героєм найбільш резонансних програм журналіста Ігоря Александрова. В них Солодун та його товариш Михайло Сербин відкрито заявили про причетність керівників правоохоронних органів міста та області до організації вбивств та інших тяжких злочинів. Олег Вікторович Солодун балотується в 51 окрузі Донеччини, що охоплює міста Костянтинівку та Дружківку. Враховуючи популярність Солодуна серед мешканців міста, про якого розповідали не тільки українські, але й іноземні ЗМІ, його можна вважати найбільш імовірним переможцем в окрузі. Але, мабуть, міліцейському начальству області є чого боятись приходу до парламенту Олега Солодуна.

І з’являється ще один кандидат у депутати, також Олег Солодун, тільки не Вікторович, а Володимирович. Цікаво, що працює він слідчим міліції у Макіївці. Два Олеги Солодуни будуть стояти у виборчому бюлетені поряд, і, зрозуміло, що розрахований цей брудний трюк на те, що люди переплутають борця з корупцією з міліціонером, і віддадуть свої голоси не тому Солодуну.

Але на цьому “шоу двійників” на Донеччині не закінчується. У 41 окрузі міста, де балотується нинішній депутат Верховної Ради, комуніст Любов Федоренко, в бюлетенях будуть стояти ще два прізвища Федоренко, і обидва належать теж жінкам, тільки поки що невідомим і безпартійним. Причому одна з них - Владислава Федоренко - працює викладачем Донецького інституту внутрішніх справ.

Чи випадкові такі збіги? Питання здається риторичним. Обурює не те, що влада застосовує для боротьби з опонентами брудні технології, обурює те, що вона намагається одурити виборців, і це показник її ставлення до народу.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG