Доступність посилання

ТОП новини

Миколаїв та вибори


Миколаїв та вибори

Миколаїв, 11 лютого 2002 - Як повідомив у ексклюзивному інтерв’ю для радіо “Свобода” міський голова Миколаєва Володимир Чайка, у обласному центрі є всі передумови для того, щоб заплановані на березень 2002 року вибори до парламенту і місцевих органів влади були чесними і демократичними. Він зазначив, що у Миколаєві нині кожен виборчий блок забезпечений умовами для проведення передвиборчої кампанії.

За словами Володимира Чайки, чимало для стабілізації ситуації в Миколаєві, для поповнення міського бюджету зроблено спільно з політичними партіями і громадськими організаціями, які прагнуть співпрацювати з міськвиконкомом.

Володимир Чайка продовжує:

“Нинішній бюджет сформований з урахуванням найактуальніших соціальних потреб миколаївців.

І ця робота буде продовжена. Ми повинні зробити все необхідне для встановлення соціального та політичного спокою.

Щоправда, є окремі політичні сили, які прагнуть взяти на озброєння так званий адміністративний ресурс.

Минулого року ми співпрацювали з усіма засобами масової інформації. Ми толерантно сприймали як позитив, так і негатив, який є у Миколаєві. Повірте мені, що за один раз “прийняти” 915 тисяч квадратних метрів житла, яке було кинуте державними підприємствами, в тому числі збанкрутілими, було дуже важко. За цих умов ми підготували Миколаїв до зими.

І коли мене сьогодні не пускає облтелерадіокомітет до прямого ефіру, коли перекручують факти – як це розуміти? Чи це не перший крок до використання адмінресурсу?

До речі, комерційні телекомпанії, яким ми не платимо жодної копійки, йдуть нам на зустріч та висвітлюють діяльність міськвиконкому. Вони прозоро дивляться на роботу влади і роблять все можливе для висвітлення всіх сторін, зробленого нами.

Хочу наголосити, що і радіо “Свобода” сьогодні теж відстежує недемократичні рухи і говорить про них. Якраз це нас і заспокоює. Ваші кореспонденти відстежують сьогодні розвиток демократії в Україні”.

Володимир Чайка наголосив, що проведені ним зустрічі з миколаївцями свідчать про те, що мешканці міста мають намір відповідально поставитися до виборів.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG