Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі триває виборча кампанія


В Одесі триває виборча кампанія

Одеса, 12 лютого 2002 - Першим хто подав сьогодні документи на реєстрацію кандидатом на посаду Одеського міського голови виявився народний депутат України Едуард Гурвіц. Сьогодні ж про своє бажання боротися по посаду мера Одеси заявили екс-віце мер Анатолій Ворохаєв та нинішній міський керівник Руслан Боделан.

Едуард Гурвіц підтриманий не лише на зборах виборців Одеси, які нині відбуваються у причорноморському місті. Його кандидатуру висунули і політичні партії які входять до виборчого блоку Віктора Ющенка “Наша Україна”.

12 лютого пан Гурвіц виявився і першим хто подав документи на реєстрацію його кандидатом на посаду Одеського міського голови. Другим був екс-віце мер Анатолій Ворохаєв.

Після процедури реєстрації пан Гурвіц висловив надію, що керівництво України відчуває відповідальність за майбутні вибори до парламенту і місцевих органів влади, буде зроблено багато для дотримання принципів демократії і чесності на майбутніх виборах.

“Багато буде залежати від поведінки людей не у верховній владі а на місцях. Якщо вибори проходять в Одесі то все, як мені здається, буде залежати від звичайних виборців і тих тисяч людей які працюватимуть у виборчих комісіях.

Якщо розуміння виборців, з приводу важливості їхньої активності під час голосування, переможе і вони повірять що життя їхнє може покращити –все буде нормально. Не є таємницею, що вибори до парламенту відбуваються у переломний час життя суспільства, а вибори до місцевих органів влади завжди важливі для населення бо вони визначають життя до міст та сіл на чотири роки. Я знаю, що мешканці Одеси не байдужі до своєї долі і вважають, що поступати з містом як це було у 1998 році неможливо” – наголосив народний депутат України Едуард Гурвіц.

Документи на реєстрацію кандидатом на посаду міського голови подав і Руслан Боделан. Як повідомив Він регіональним журналістам, на час виборчої кампанії у відпустку йти Він наміру не має. “У Одеси є багато проблем, які нині необхідно вирішувати втручанням міського голови” – заявив Руслан Боделан.

Щоправда, Одеська міська виборча комісія схоже не прагне реальної співпраці з журналістами. Під час подання документів на реєстрацію кандидатів на посаду міського голови працівниця міськвиборчкому відмовилась повідомити хто ще з мешканців Одеси висловив бажання стати міським керівником. Її відповідь кореспонденту радіо “Свобода” була короткою: “Про все Вам стане відомо з публікації в газеті “Одеській вєстнік””...

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG