Доступність посилання

ТОП новини

Сергій ТІГІПКО визнав, що він “чекав більшого” від детективного агентства "KROLL"


Сергій ТІГІПКО визнав, що він “чекав більшого” від детективного агентства "KROLL"

Член координаційної ради блоку «За єдину Україну!», голова партії “Трудова Україна” Сергій ТІГІПКО визнав, що він “чекав більшого” від детективного агентства "KROLL", яке свого часу на запрошення “Трудової України” здійснювало експертизу записів колишнього майора держохорони Миколи МЕЛЬНИЧЕНКА.

Як передає кореспондент УНІАН, про це С.ТІГІПКО заявив на прес-конференції у Чернівцях, відповідаючи на запитання журналістів.

“Коли тоді ми не отримали однозначних результатів експертизи, я зрозумів, що ми програли як країна, як держава”, - заявив лідер “Трудової України”. .

Водночас С.ТІГІПКО відмовився коментувати результати нещодавньої експертизи частини плівок М.МЕЛЬНИЧЕНКА, здійсненої американською компанією “Бек Тек”, яка співпрацює з ФБР.

“Мені казали незалежні фахівці, що здійснити всебічну електронну експертизу плівок дуже важко, практично неможливо”, - додав він.

“Однак, - підкреслив лідер “Трудової України”, - я б дуже хотів, щоб на цій справі чимшвидше поставили хрест і встановили правду, якою б вона не була”.

За словами С.ТІГІПКА, “загинула і постраждала людина, журналіст, тому істину справді необхідно встановлювати до кінця”.
XS
SM
MD
LG