Доступність посилання

ТОП новини

На Прикарпатті упродовж останніх днів побувало відразу кілька представників різних політичних сил


На Прикарпатті упродовж останніх днів побувало відразу кілька представників різних політичних сил

Івано-Франківськ, 28 лютого 2002 – Соціал-демократичну партію (об’єднану) представляв Леонід Кравчук, партію “Нова генерація” – її лідер Юрій Мірошниченко, блок Юлії Тимошенко – Анатолій Матвієнко, а передвиборчий блок Віктора Ющенка “Наша Україна” – Віктор Пинзеник. Найбільшу авдиторію зібрав виступ Віктора Пинзеника.

Він заявив, що передвиборчий блок Віктора Ющенка “Наша Україна” зустрівся з сильним політичним терором. В окремих регіонах влада, за його словами, не поважає виборців, звільняючи людей з роботи, чи в якийсь інший спосіб продовжує тиснути на прихильників блоку “Наша Україна”. Разом з тим, Віктор Пинзеник наголосив, що успіху “Наша Україна” може досягти як на Заході, так і на Сході держави. Однією з головних особливостей передвиборчого блоку Віктора Ющенка пан Пинзеник називає чесні методи проведення передвиборчої кампанії.

Зокрема, він заявив: “Ми довели, що Україна – не колгосп, де голова поливає всіх триповерховим матом”. Лідер партії “Реформи і порядок” ще раз підкреслив, що в недалекій перспективі можливе створення на базі “Нашої України” єдиної партії. Він неодноразово наголошував, що представляє не партію “Реформи і порядок”, а передвиборчий блок Віктора Ющенка “Наша Україна”. Віктор Пинзеник заявив, що сподівається вже через кілька місяців представляти однойменну партію.

Головною особливістю теперішньої передвиборчої кампанії Віктор Пинзеник назвав велику кількість дезінформації. Він також підтвердив, що проведені соціологічні опитування на Прикарпатті свідчать: передвиборчий блок Віктора Ющенка “Наша Україна” вже зараз готові підтримати понад 60 відсотків виборців.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG