Доступність посилання

ТОП новини

Центр соціальних досліджень, що працює в Івано-Франківську, оприлюднив звернення до виборців та обласних організацій політичних партій регіону


Центр соціальних досліджень, що працює в Івано-Франківську, оприлюднив звернення до виборців та обласних організацій політичних партій регіону

Івано-Франківськ, 4 березня 2002 - У ньому йдеться про те, що на Прикарпатті вже пропонують придбати матеріали з компроматом на деяких місцевих кандидатів у депутати до парламенту.

Центр соціальних досліджень міста Івано-Франківська – авторитетна організація, яка неодноразово підтверджувала професіоналізм у своїй роботі упродовж кількох останніх років. Ця служба дає виважені прогнози, які стосуються громадського, соціально-економічного та політичного життя обласного центру Прикарпаття. Її дослідження охоче використовують у своїй роботі місцеві мас-медіа. Голова правління Центру соціальних досліджень Андрій Романчук звернувся до виборців та обласних організацій політичних партій регіону зі зверненням, у якому наголошується, що незалежна аналітично-соціологічна служба вкрай стурбована ситуацією, яка склалася в політичному середовищі на Івано-Франківщині. Як наголошує Андрій Романчук, ще на початку виборчої кампанії Центр соціальних досліджень робив, як виявилося, небезпідставні прогнози стосовно окремих методів агітації кандидатів та партій: зокрема, щодо використання так званих чорних технологій та компроматів.

У зверненні підкреслюється, що, на превеликий жаль, ці прогнози підтверджуються. Центру соціальних досліджень було запропоновано купити матеріали з компроматом на деяких місцевих кандидатів до Верховної Ради. Серед них – Ольга Бабій, Богдан Федьків, представники передвиборчого блоку Віктора Ющенка “Наша Україна” Роман Ткач та Микола Круць. З цього приводу Центр соціальних досліджень міста Івано-Франківська офіційно заявив, що такі матеріали, очевидно, незабаром з’являться у вигляді публікацій та повідомлень у засобах масової інформації, а також через поширення чуток.

Представники Центру соціальних досліджень у своєму зверненні просять виборців об’єктивно оцінювати всі агітаційні матеріали, статті та інформаційні повідомлення, щоб не стати жертвами діяльності брудних політичних технологій.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG