Доступність посилання

ТОП новини

Cпеціалье засідання парламенту для розгляду результатів експертизи плівок Миколи МЕЛЬНИЧЕНКА


Cпеціалье засідання парламенту для розгляду результатів експертизи плівок Миколи МЕЛЬНИЧЕНКА

Рішення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування справи журналіста Георгія Гонгадзе та інших резонансних справ про проведення спеціального засідання парламенту для розгляду результатів експертизи плівок Миколи МЕЛЬНИЧЕНКА, здійсненої американською компанією «Бек Тек», було передано Голові ВР Івану ПЛЮЩУ ще вчора, заявив в інтерв’ю кореспонденту УНІАН голова комісії, народний депутат Олександр ЖИР.

За словами О.ЖИРА, цей документ було зареєстровано о 13.00. Секретар комісії показав реєстраційну картку цього документа.

Як повідомляв УНІАН, 4 березня Голова Верховної Ради І.ПЛЮЩ пообіцяв поставити на сьогоднішньому засіданні на голосування питання про проведення спеціального засідання, якщо йому буде передано відповідне рішення тимчасової слідчої комісії.

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з розслідування справи журналіста Георгія Гонгадзе та інших резонансних справ ініціює проведення 5 березня спеціального засідання Верховної Ради з приводу оприлюднення результатів експертизи плівок колишнього майора держохорони Миколи МЕЛЬНИЧЕНКА.
XS
SM
MD
LG