Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко персона нон-грата для влади у Миколаєві


Юлія Тимошенко персона нон-грата для влади у Миколаєві

Одеса, 7 березня 2002 - Як відомо владні чиновники недоброзичливо зустріли нещодавній візит до Миколаєва лідерів блоку “Наша Україна” та “Єдність”. Дійшла черга і до не менш “палкого” прийому миколаївською владою Юлії Тимошенко.

На Південних теренах України так склалося, що любов до лідерів партій та виборчих блоків вимірюється такою шкалою – “чим влада більше не любить, тим прихильніше ставляться прості люди”.

Правдивість такої теорії засвідчив візит до Миколаєва лідера одного з опозиційних нинішній владі виборчих блоків. Як відомо, Юлія Тимошенко постійно декларує своє негативне ставлення до дій Президента України Леоніда Кучми .

Вже під час зустрічі з регіональними журналістами пані Тимошенко заявила, що не може бути байдужою, коли бачить, що Україною керують такі люди, як Леонід Кучма та його оточення”.

Влада миттєво на це відреагувала. Заплановану зустріч з виборцями у приміщенні будинку культури “Будівельників” було розпочато з протистояння між тими хто прийшов щоби послухати виступ Юлії Тимошенко і владними чиновниками.

Підстави для протистояння справді були. Вхід до будинку культури було не лише закрито , але і забарикадовано... Погрози присутніх виборців з приводу їхнього наміру силою зайти до зали стали холодним душем для місцевих керманичів і зал таки відкрили.

До речі, Кубок Юлії Тимошенко по карате був вручений президенту Всесвітньої федерації бойових мистецтв (центр в Токіо) на прес-конференції. Тимошенко на змагання просто не пустили, погрожуючи різними неприємностями. Власник Кубку через перекладача подякував за підтримку бойових мистецтв і висловив надію у незворотності демократичних процесів в Україні.

І це ще не все.

Зустріч Юлії Тимошенко на телекомпанії “Тоніс” заборонила санепідемстанція. Щоправда, чомусь ніхто так і не повірив, що санепідемстанція вболіває за здоров’я лідера партії “Батьківщина” .

На думку голови миколаївської крайової організації НРУ Юрія Діденка, “миколаївська влада ще раз підтвердила своє недоброзичливе ставлення до української патріотичної опозиції і показала що у Миколаєві бал правлять лише активісти блоку “За ЄдУ”...

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG