Доступність посилання

ТОП новини

Геннадія Удовенка в Миколаєві “люблять” пожежники...


Геннадія Удовенка в Миколаєві “люблять” пожежники...

Одеса, 12 березня 2002 - Геннадій Удовенко – голова Народного Руху України – відвідав Миколаївщину. Він зустрівся з журналістами і розповів про переваги виборчого блоку Віктора Ющенка “Наша Україна”, його кроки у разі перемоги.

Геннадій Удовенко взяв участь у презентації сайту обласної організації “Миколаївщина. Народний Рух України”.

У селищі міського типу Ольшанське Миколаївського району Він зустрівся з мешканцями в Будинку культури, який напередодні його приїзду намагалися закрити місцеві пожежники. Він розповів про законотворчу діяльність фракції НРУ в парламенті, назвав законопроекти, підготовлені особисто – загалом їх близько півсотні, відповів на чисельні запитання ольшанців.

Лідер Народного Руху України закликав підтримати на посаду селищного голови Ольшанки кандидатуру від партії Олександра Слюсаренка .

У Миколаєві спроба пожежників заблокувати зустріч Г.Удовенка не мала успіху, бо відбулась в іншому не анонсованому приміщенні. Тут були представлені і мали слово кандидати від блоку Віктора Ющенка “Наша Україна” на посаду міського голови Олександр Бердников, до Верховної Ради України – Юрій Вишневський, в/о Василь Фляк, в/о 131 – Олександр Лузан.

Геннадій Удовенко переконаний, що Уряду В.Ющенка вдалося добитися позитивних зрушень в економіці України, якими скористався і нині діючий уряд.

Наприкінці робочої поїздки пан Удовенко провів зустріч з проводом крайової організації НРУ та виступив в ефірі незалежного телебачення.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG