Доступність посилання

ТОП новини

Громадський комітет “Молодь за Віктора Ющенка”. Гаслом своєї діяльності обрано лозунг “Проти комуністів та олігархів”


Громадський комітет “Молодь за Віктора Ющенка”. Гаслом своєї діяльності обрано лозунг “Проти комуністів та олігархів”

Івано-Франківськ, 18 березня 2002 - В Івано-Франківську відбулася презентація нового волонтерського проекту “Громадський комітет “Молодь за Віктора Ющенка”. Гаслом своєї діяльності громадський комітет обрав лозунг “Проти комуністів та олігархів”.

Згуртування навколо постаті українського лідера Віктора Ющенка прогресивної національної молоді – це стало головною підставою для створення на Прикарпатті громадського комітету “Молодь за Віктора Ющенка”. На презентації нового волонтерського проекту неодноразово наголошувалось, що молоді галичани прагнуть змін і втомились від владних спекуляцій довкола так званої червоної загрози, що насправді є виправданням зростанню корупції та злочинності.

До громадського комітету “Молодь за Віктора Ющенка” увійшли представники Студентського братства, обласної коаліції молоді “Наша Україна”, представники обласної організації Християнсько-демократичної молоді України, Спілки української молоді, молодої “Просвіти” та інших політичних та громадських організацій, що підтримують передвиборчий блок Віктора Ющенка “Наша Україна”. Ініціативу молоді активно підтримала Громадська рада вчених Івано-Франківщини, яка також підтримує передвиборчий блок “Наша Україна”.

На презентації неодноразово наголошували, що молодь сьогодні вкотре поставлена перед вибором, чи підтримувати яскраві обгортки піарівських технологічних проектів чи голосувати за своє майбутнє. Для тих, хто організував громадський комітет “Молодь за Віктора Ющенка”, таке майбутнє пов’язане з іменем Віктора Ющенка не лише на парламентських, але й на майбутніх президентських виборах.

Громадський комітет “Молодь за Віктора Ющенка” на сьогоднішній день став найпотужнішою волонтерською організацією, яка підтримує визначений передвиборчий блок. Учасники громадського комітету у своїх промовах відзначали, що свідомо об’єдналися напередодні виборів, оскільки ці останні тижні перед голосуванням значною мірою визначатимуть переможця.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG