Доступність посилання

ТОП новини

Леонід Кучма переконаний, що парламентська більшість повинна бути створена на основі європейського вибору України


Леонід Кучма переконаний, що парламентська більшість повинна бути створена на основі європейського вибору України

Президент України Кучма заявляє, що налаштований на співпрацю з усіма конструктивними силами, які готові розділити відповідальність за майбутнє країни і які спроможні об’єднатися у стабільну парламентську більшість.

Як повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю адміністрації Президента, Леонід Кучма переконаний, що така більшість повинна бути створена на основі європейського вибору України, складовими якого є продовження ринкових і демократичних перетворень у контексті реалізації курсу на європейську інтеграцію та поглиблення відносин з Росією.

Глава держави висловив щиру подяку виборцям, які не залишилися байдужими до долі України - до власної долі і скористалися своїм конституційним правом обирати представницьку владу.

Л.КУЧМА висловив вдячність міжнародним спостерігачам за те, що вони відгукнулися на його запрошення прибути в Україну. За його словами, їх присутність і надані їм широкі можливості для виконання своїх обов’язків є ще одним свідченням відкритості нашої держави, її прагнення розвивати відносини з усіма країнами на принципах взаємовигідного співробітництва і взаємоповаги.
XS
SM
MD
LG