Доступність посилання

ТОП новини

Протести проти сфальсифікованих виборів в Одесі


Протести проти сфальсифікованих виборів в Одесі

Одеса, 3 квітня 2002 - В Одесі біля приміщення Малиновської райдержадміністрації проведено пікет. Його учасники вимагали скасувати результати виборів у одномандатному виборчому окрузі № 135 міста Одеси, які вони вважають сфальсифікованими. У боротьбі за мандат народного депутата тут брали участь 17 кандидатів.

Переможця виборчих перегонів дотепер не оголошено.

У пікеті брали участь близько 300 осіб. Вони тримали гасла з вимогами переглянути результати виборів. Як відомо, вже третій день група кандидатів у народні депутати перебуває у приміщенні у приміщенні Малиновської райдержадміністрації і вимагає перерахунку голосів, або скасування виборів в окрузі № 135.

За словами одного з учасників акції протесту - кандидата у народні депутати Сергія Кармазина порушень під час проведення голосування була “жахлива кількість”.

“І жахливо те, що окружна комісія округу № 135 взагалі не реагує на ці порушення. Вони не чують звернень кандидатів і їхніх довірених осіб. Вони не бажають розглядати акти про порушення. Вони самі порушують виборче Законодавство.

Я вважаю, що комісія проявляє нині злочинну недбалість, а можливо діє заздалегідь упереджено стосовно цього питання...”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG