Доступність посилання

ТОП новини

Як владнати усі справи й перемогти на виборах


Як владнати усі справи й перемогти на виборах

Київ, 3 квітня 2002 - Є така річ, тобто мистецтво – політика називається. Довкола цього мистецтва вже виникла і наука, і техніка і навіть технологія. Так от щодо технології голосування, і виборів, взагалі.

Що правильним політтехнологам потрібно? Для початку беремо Верховну Раду й ухвалюємо такий спеціальний виборчий закон, згідно з яким вибори за пропорційною системою неможливо оголосити недійсними, чи такими, що не відбулися. Тоді ведемо агітацію й пропаганду виключно за правильних, вряди-годи переконуючи електорат у тому, що неправильні погодилися об'єднатися з правильними. Відтак надсилаємо для "нехароших" об'єднань своїх людей. Зрештою, відбираємо від підлеглих прохання про звільнення, які будуть задоволені в разі не проходження необхідного блоку. Потім проводимо підлеглих, друзів та родичів у виборчкоми і влаштовуємо виборчі дільниці у такий спосіб, щоб було душно, тісно й украй важко заповнити бюлетень так, щоб цього ніхто не бачив. Головне – організувати черги, навіть на закордонних дільницях. З розрахунку на те, що більшість українських виборців уже забули, що таке справжня черга і не захоче у ній стояти, аби віддати свій голос за неправильну партію чим кандидата. Обов'язково слід указати Центральній виборчій комісії на неприпустимість вчасної доставки на дільниці заздалегідь і з надлишком віддрукованих бюлетенів, доставляти їх слід під самкінець останнього дня перед виборами і в обмеженій, краще - недостатній кількості… У списки виборців повносити неповнолітніх та померлих і ні в якому разі не вносити жінок, які поміняли прізвище після шлюбу. Надрукувати побільше відкріплювальних талонів. Обов'язково поставити штамп “вибув” проти неправильних партій та кандидатів, і не ставити його там, де насправді претенденти на м'яку депутатське крісло рішенням суду зняті з перегонів. Міліціонерам дати наказ не втручатися тоді, коли невідомі б'ють спостерігачів чи й кандидатів, і – навпаки, негайно бити неправильних тележурналістів та ламати їхні відеокамери. Крім того – бажано у кабінках для таємного голосування встановити відеокамери.

Головам дільничих виборчкомів порадити після закриття дільниці замкнутися в окремому приміщенні й швиденько і правильно заповнити зайві бюлетені, крім того – бажано замість міліції запросити приватних охоронців, а потім попросити їх проголосувати за тих, хто вирішив не голосувати, вмер, ще не народився, чи виїхав назавжди, скажімо, в Африку. Бажано не надсилати запрошень на вибори, не приносити хворим і перестарілим урни, а якщо вже доведеться й приносити, то дозволяти проголосувати лише одному з п'ятьох. Усе назване й подібне – а також купівля бюлетенів та агітація у день виборів і просто на дільницях, псування вже заповнених бюлетенів та інше, інше й інше... і забезпечить ПРАВИЛЬНОМУ БЛОКУ 11,9 відсотка!

Усі факти, наведені у матеріялі – зафіксовані КВУ, оприлюднені у пресі або повідомлені особисто авторові. Номери виборчих дільниць, деякі прізвища тощо зберігаються у редакції.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG