Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма перебуває з офіційним візитом у Лівані


Президент України Леонід Кучма перебуває з офіційним візитом у Лівані

Учора у Бейруті відбулася зустріч президентів України та Лівану віч-на-віч та українсько-ліванські переговори у розширеному складі. Підписано Конвенцію між Україною та Ліванською Республікою про уникнення подвійного оподаткування.

Конвенція має сприяти розвитку двосторонньої торговельно-економічної співпраці, зокрема інвестиційної, шляхом упорядкування оподаткування в Україні та Лівані діяльності суб’єктів підприємництва обох країн.

Крім того, підписано Угоду про авіаційне сполучення між Україною та Ліваном, яка створює законодавчу базу для розвитку співпраці в галузі повітряного транспорту між двома країнами.

Також підписано Угоду про співпрацю в галузі освіти та наукових досліджень, яка передбачає спільні наукові дослідження в галузях гуманітарних, природничих, технічних та педагогічних наук.

За підсумками 2001 року Ліван посідає вісімнадцяте місце серед азійських країн – торговельних партнерів України. У товарній структурі українського експорту переважає чорний метал та вироби з нього - 97,2% від загального обсягу товарного експорту.
XS
SM
MD
LG