Доступність посилання

ТОП новини

Ізраїльські танки за підтримки бойових гелікоптерів увійшли сьогодні у місто Хеврон на Західному березі Йордану


Ізраїльські танки за підтримки бойових гелікоптерів увійшли сьогодні у місто Хеврон на Західному березі Йордану

З гелікоптерів було завдано удару по об’єктах палестинської служби безпеки. Сім палестинців загинуло, щонайменше 10 поранено.

Ізраїльські військові проводять арешти осіб, підозрюваних у тероризмі.

Ізраїльське командування заявляє, що цю військову операцію розпочато у відповідь на напад у суботу озброєного палестинця на єврейське селище поблизу Хеврона, внаслідок якого четверо ізраїльтян були вбиті.

Учора Ізраїль та палестинці схвалили американський план розблокування штаб-квартири глави Палестинської автономії Ясира Арафата у Рамаллаху.

Ізраїль повинен надати Арфатові свободу пересування в обмін на арешт шістьох осіб яких розшукує Ізраїль за підозрою у вбивстві ізраїльського міністра Рехавема Зееві. Підозрювані перебуватимуть у палестинській в’язниці під охороною співробітників американських та британських служб безпеки.

Раніше сьогодні Рада Безпеки ООН надала Ізраїлю ще один день для ухвалення рішення про допуск міжнародних експертів у Дженін для розслідування дій ізраїльських військових.

Палестинська влада заявляє, що у таборі для біженців у Дженіні ізраїльські військові вбили сотні мирних жителів. Ізраїль твердить, що під час нещодавньої військової операції загинуло кілька десятків осіб і більшість із них – озброєні палестинці.
XS
SM
MD
LG