Доступність посилання

ТОП новини

Ізраїльські війська за підтримки танків увійшли у місто Тулькарм на Західному березі Йордану, де провели обшуки будинків та арешти


Ізраїльські війська за підтримки танків увійшли у місто Тулькарм на Західному березі Йордану, де провели обшуки будинків та арешти

Ізраїльське командування повідомило, що під час операції заарештовано 5 осіб за підозрою у тероризмі.

Раніше сьогодні Ізраїль завершив виведення військ від штаб-квартири Ясира Арафата у місті Рамаллах на Західному березі Йордану.

На прес-конференції, що відбулася після зняття блокади резиденції, Ясир Арафат назвав ізраїльських військових «терористами, нацистами та расистами».

Коментуючи події довкола церкви Різдва Христового, де перебувають блоковані ізраїльськими військами близько 200 палестинців, Ясир Арафат заявив журналістам:

«Я прошу, щоб ви запитали все міжнародне співтовариство. Церква Різдва Христового є святим місцем не лише для християн, але і для мусульман. Чому воно (міжнародне співтовариство) мовчить?»

Прем’єр-міністр Ізраїлю Аріель Шарон заявив, що Ізраїль не може ґарантувати, що главі Палестинської автономії Ясиру Арафату буде надано право повернутися на Західний берег Йордану у разі його від’їзду за кордон. В інтерв’ю телеканалу Ей-Бі-Сі Аріель Шарон зазначив, що раніше, завжди коли Ясир Арафат залишав палестинські території, розпочиналися масові терористичні акції палестинців проти Ізраїлю.
XS
SM
MD
LG