Доступність посилання

ТОП новини

Новому міністрові юстиції України не подобаються дії Миколи Мельниченка


Новому міністрові юстиції України не подобаються дії Миколи Мельниченка

В прямому ефірі Радіо Свобода Олександр Лавринович прокоментував звернення колишнього охоронця Кучми до президента Росії:

"З моєї точки зору, не потрібно на це реагувати, оскільки, якщо громадянин своєї держави звертається вже до інших держав, що він буде сприяти охороні їхніх інтересів, їхніх таємниць, це вже є свідченням його морального рівня і рівня його патріотизму. З моєї точки зору, вкрай необхідно, щоб кожен зрозумів, якщо він має усвідомлене ставлення до своєї землі, до своєї Батьківщини як до того що є для нього рідним, він повинен робити все, щоб та країна, ті люди які в ній мешкають, були захищені від будь-яких втручань ззовні. "

Тим часом шеф Лавриновича, прем‘єр-міністр України Анатолій Кінах уникає прямої критики Мельниченка. На прес-конференції в Києві він заявив:

"Офіційних повідомлень з приводу звернення Мельниченка до керівників Російської Федерації у нас немає. Я єдине в цій ситуації можу ще раз підтвердити, що маю надію на якість законодавства, в тому числі Сполучених Штатів Америки і взаємодію України і Сполучених Штатів Америки в напрямі тих міждержавних угод, які підписані в цій юридичній площині. І безумовно, ще раз підкреслюю, нам необхідно поступово звикати, що ті чи інші висновки, особливо, якщо йде мова про порушення законодавства, ті чи інші дії, які порушують міжнародні вимоги, такі висновки можна робити тільки на основі рішення суду. До цього це прогнози, варіанти і так далі. Я би дуже хотів, щоб це відбулося якомога скоріше і за рахунок цього зробити крок по підкріпленню, підсиленню довіри, авторитету до України."

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG