Доступність посилання

ТОП новини

Учора на засіданні фракції «Наша Україна» народні депутати підтримали кандидатуру Івана ПЛЮЩА на посаду Голови Верховної Ради


Учора на засіданні фракції «Наша Україна» народні депутати підтримали кандидатуру Івана ПЛЮЩА на посаду Голови Верховної Ради

За повідомленням УНІАН із посиланням на прес-службу «Нашої України», І.ПЛЮЩ взяв участь у засіданні та обговорив із членами фракції політичну ситуацію, що склалася.

Голова фракції “Наша Україна” Віктор ЮЩЕНКО висловив думку, що проведені консультації між лідерами шести політичних сил мають виключно проміжний характер. За його словами, спочатку було б доцільніше провести засідання Верховної Ради та узгодити чисельність фракцій, а вже потім проводити голосування.

В.ЮЩЕНКО нагадав, що 13-го травня чотири фракції запропонували чотири пакети кандидатур на посаду керівництва парламенту. Він висловив переконання, що жодна зі сторін переговорів не буде змінювати своїх пропозицій, і це буде пробне коло голосування.

На думку В.ЮЩЕНКА, бажано було б виробити формулу, яку б підтримали шість лідерів парламентських перегонів, і розширити пакет хоча б до голів парламентських комітетів (зараз у пакетах пропонуються лише кандидатури на посади Голови ВР та його заступників). Віктор Ющенко вважає, що пропозиції щодо Голови Верховної Ради та його заступників мають формувати виключно переможці.
XS
SM
MD
LG