Доступність посилання

ТОП новини

Брати Клички підуть в політику


Брати Клички підуть в політику

Берлін, 27 травня 2002 - Про українських боксерів Віталія та Володимира Кличків німці знають не тільки, як про талановитих спортсменів, але також як про молодих науковців. З подробицями життя боксерів можна ознайомитися навіть на німецькомовній інтернетівській сторінці. Тепер Німеччина дістала змогу вперше познайомитися з Кличками як із фотомоделями.

На прохання німецького журналу “Макс” Віталій та Володимир Клички погодилися роздягнутися. На титульній сторінці одного з останніх чисел цього часопису опубліковано фотографію українських боксерів, яку підписано словами “Еротичні, як ніколи – Клички зблизька”. Разом із серією еротичних фотографій українських боксерів журнал опублікував інтерв'ю з ними, в якому брати розмірковують про культ тіла, туристичні подорожі в космос, політику та проблеми насильства в суспільстві.

Тема насильства серед дітей та молоді набула для Німеччини особливу актуальність після того, як в одній з ерфуртській гімназії підліток розстріляв 16 осіб і після цього покінчив життя самогубством. У ФРН почали лунати заклики щодо заборони комп'ютерних ігор. На думку Віталія Кличка, в комп'ютерній ігровій приставці навряд чи можна знайти відповідь на запитання про причини трагедії. “Політики повинні діяти більш активно, а не вдаватися до заборон із тактичних міркувань у зв'язку з наступними виборами”, - порадив Віталій Кличко. З огляду на це старший з братів не виключив, що в майбутньому вони займатимуться також політикою. “Адже мені не все одно в якому світі виховуватимуться мої діти”, - сказав Віталій Кличко. Але спочатку Клички сподіваються досягти своєї спортивної мети і заволодіти чемпіонськими званнями всіх чотирьох великих боксерських союзів світу. Одна з мрій Віталія та Володимира Кличків, як вони самі визнали в інтерв'ю німецькому журналу “Макс”, - покорити Америку, зробивши виклик її найбільшим боксерським зіркам.

На власній німецькомовній інтернетівській сторінці серед найуразливіших спогадів дитинства Клички згадують старт космічної ракети. На запитання німецького репортера про можливість туристичної подорожі в космос Володимир Кличко відповів: “Така подорож мене б дуже зацікавила.”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG